Ontwerp je eigen servies

Een selectie van e keuze mogelijkheden - Foto Karin Prummel - NapolandaDeco

Uniek kleurrijk keramiek!

Hoe leuk is dit! Vanaf nu kun je je eigen servies samenstellen. Hoe werkt het?

In 4 simpele stappen je eigen servies ontwerpen

Stap 1:

Kies je designs en kleuren. In deze 1ste stap kun je een keuze maken uit een enorm aantal mogelijkheden (zie foto hierboven) om je servies echt een unieke uitstraling te geven. Vind je een print mooi, maar je ziet het liever in een andere kleur of kleuren dan regelen we dat.

Stap 2:

Je kunt kiezen uit borden en kommen in verschillende vormen en maten. Keuze uit ronde of vierkante borden of een combinatie van beide is natuurlijk ook heel leuk en behoort allemaal tot de mogelijkheden. Heel leuk is het ook om een paar borden en kommen toe te voegen aan je bestaande servies, waardoor je lekker kunt gaan mixen en matchen.

Stap 3:

Na de door jou gemaakte keuzes ga ik aan de slag en je krijgt van mij het uiteindelijke ontwerp ter goedkeuring.

 

Voorbeelden van reeds gemaakte serviezen. Foto Karin Prummel - NapolandaDeco

Stap 4:

Het vormen, beschilderen en bakken wordt door onze keramiekspecialist in Italië volledig met de hand gedaan. Hierdoor is ieder product zo uniek. Ook tijdens dit proces nemen we je mee d.m.v. video’s en foto’s tot aan het eindresultaat. Ieder stuk zal door mij persoonlijk gecontroleerd worden voor we het inpakken en mee naar Nederland nemen.

Voorbeelden van reeds gemaakte serviezen. Foto Karin Prummel - NapolandaDeco

Stuk voor stuk handwerk en niets is ons te gek!

Vind jij het ook zo leuk om zo nu en dan je tafel te re-stylen? Haal dan een stukje Zuid-Italië in huis met deze vrolijke kommen, borden, oven en of saladeschalen. Onze passie is serviesgoed ontwikkelen in verschillende stylen, vormen en designs. Zo stellen we jou in staat om nieuwe tafel setting te creëren door gewoon wat nieuwe stukken toe te voegen aan je bestaande servies en verblijden wij mensen met de leukste en meest unieke producten voor een perfect gedekte tafel.

*Vaatwasser en oven bestendig. Niet geschikt voor magnetrons.   

Prijs: handgemaakte borden groot € 28.00 klein €25.00 soepborden €28.00 & kommen €28.00 (beide 2-zijdig gedecoreerd) Bel ons gerust voor meer info: 06 16 958 023

 

P.s: Deze prints kunnen ook uitstekend worden gebruikt voor op badkamer en of keuken tegels. Prijzen worden bepaald op basis van gekozen prints en 4-kante meters. Informeer gerust naar de mogelijkheden

Voorbeelden van reeds gemaakte serviezen. Foto Karin Prummel - NapolandaDeco

Voorbeelden van reeds gemaakte serviezen. Foto Karin Prummel - NapolandaDeco